top of page
Knee Joint Examination

INFORMATIE VOOR PATIËNTEN

WAT BETEKENT DE HUISARTSENCOÖPERATIE VOOR U?

Mogelijk is uw huisarts aangesloten bij de Regionale Huisartsencoöperatie Zuidoost Friesland. Het kan zijn dat u na een bezoek aan uw huisarts doorverwezen wordt naar de regiopoli of de verrichtingenpoli in de anderhalve lijn. Ook huisartsen die niet bij onze coöperatie aangesloten zijn kunnen naar de regiopoli of de verrichtingenpoli verwijzen. Als u naar Sunenz, Burgemeester Wuiteweg 140B te Drachten, gaat wordt u daar altijd ontvangen door een gastvrouw. In Sunenz zijn dat Els Visser, Anja Mast en Ada Hordijk. Op deze pagina leggen wij uit wat u van ons kunt verwachten. Ook in Oosterwolde, Gezondheidcentrum Oosterwolde, Brink 1-100, kamer 203, wordt u ontvangen door een gastvrouw.

KLEINE VERRICHTINGEN

Bij een verrichtingenpoli worden diverse kleine verrichtingen uitgevoerd. U wordt geholpen door de huisarts met 5 jaar chirurgische ervaring. De ingreep vindt direct bij de eerste afspraak plaats.

VOORBEELDEN VAN KLEINE VERRICHTINGEN

Kleine verrichtingen

PROCTOLOGIE

Proctologie is het vakgebied dat zich bezig houdt met lichamelijke aandoeningen rondom het anale gebied

Aambeien

Fibroma pendulum

Getromboseerde aambei

Anaal fissuur

Anale prolaps

Perianale jeuk

DE REGIOPOLI

In de regiopoli werken wij samen met dermatologen, cardiologen, KNO-artsen, reumatologen, gynaecologen en physician assistants. U wordt geholpen door specialisten, maar dan in een huisartsenomgeving.

Sunenz-vierkant.jpeg
Iup9sMyQ.jpeg
Logo Zuid Oost Zorg.jpeg
Logo Nij Smellinghe.png
MMD Drachten.png
Smallingerland logo.png
Carins logo.jpeg
bottom of page